Τσιπούρες στο φούρνο με φρέσκια τομάτα

Υλικα: 3 τσιπούρες,λεμονι,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,δεντρολίβανο,λευκο κρασί,ντομάτα φρέσκια,σκόρδο,ελαιόλαδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 1. Αρχικά καθαρίζουμε τις τσιπούρες με ενα μαχαίρι απο την αντίθετη πλευρά του για να αφαιρέσουμε τα λέπια.
2. Ανοίγουμε την κοιλιά του επίσης χαράζοντας με το μαχαίρι ωστε να βάλουμε μέσα τα υλικά.
3. Πλένουμε καλα τα ψάρια και τα βάζουμε σε ενα ταψι μαζι με ενα αντικολλητικο χαρτί για να μην κολλήσουν.
4. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την φρεσκια τριμμένη ντομάτα και το λευκό κρασί.
5. Στην συνέχεια πασπαλίζουμε με το αλατι το πιπέρι την ρίγανη και το δεντρολίβανο εξωτερικά και εσωτερικά απο το ψαρι.
6. Κόβουμε 3 φέτες λεμόνι και τις μοιράζουμε κομμένες στη μέση σε καθε μια τσιπούρα στο εσωτερικό της, την ιδια διαδικασια ακολουθούμε και με 2 σκελίδες σκόρδο.
7. Ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτα στους 190 ° C.
COOKINGBLOG(XANTHOPOULOSSTRATOS)