Παστιτσαδα με μοσχάρι

1,5 kg μοσχαρι χωρις κοκκαλο,100 gr φρέσκιες τομάτες κονκασε,100 gr κρεμμύδια κομμένα εμινσε(δηλαδη λεπτές φετες) , 4 σκελίδες σκόρδο, 50 ml κόκκινο κρασί, 25 gr βούτυρο, 50 ml ελαιόλαδο, 100 gr τριμμένο τυρί, δάφνη, κόκκινο πιπέρι, γαρύφαλλο, κανέλα, ζάχαρη, αλάτι, μαϊντανό ψιλοκομμένο, πιπέρι μαύρο,150 gr χοντρο μακαρόνι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Κόβουμε το κρεας σε λωριδες και το σοτάρουμε με τα κρεμμύδια σε λάδι και βούτυρο.
2. Προσθέτουμε τα καρότα και σβηνουμε με το κρασί.
3.Ρίχνουμε τις τομάτες, το σκόρδο και τα υπόλοιπα μπαχαρικά και αφήνουμε να βράσει το κρέας. Τελος, προσθέτουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο.
4.Έχουμε βράσει χωριστά τα μακαρόνια, τα οποία σερβίρουμε με το κρέας και τη σάλτσα και χωριστά τυρι τριμμένο.