Σπαγγέτι με σάλτσα Μπολονεζ(Bolognaise)

0,5 kg σπαγγέτι, νερό, τριμμένο τυρί, 30 gr βούτυρο, 40 gr λάδι, 125 gr κιμά βοδινό απο ουρά και άκρες φιλέτου, 75 gr κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, 125 gr κομμένα μανιτάρια σε μικρα κυβάκια, 25-50 ml χυμό τομάτας και 100 gr τομάτα κονκασε, κόκκινο κρασί, 250 ml ζωμο βοδινου,1 μπουκε γκαρνι( μυρωδικά μεσα σε ενα τούλι η σε φυλλα απο πράσο μεγαλα τα οποια τα δένουμε με ενα σπάγκο), αλάτι, πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Σοτάρουμε τον κιμά σε λάδι με κρεμμύδι και σκόρδο. Σβήνουμε με κρασί και Ρίχνουμε χυμό τομάτας.
2. Προσθέτουμε το κονκασε τομάτας, το μπουκε γκαρνι και τον ζωμο βοδινου (εαν ειναι συμπηκωμενος με λιγο νερακι)
αφηνουμε να σιγοβράσει ωσπου να γκλασαρει δηλαδη να δένει καπως η σάλτσα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι.
3. Βράζουμε το σπαγγέτι al dente, περιχύνουμε με βούτυρο και προσθέτουμε αλατι και πιπέρι.
4. Συνοδεύουμε με τη Σαλτσα bolognaise και τριμμενο τυρί.