Μοσχάρι με πουρέ Μελιτζάνας

2020-05-06
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

1. Παίρνουμε κρέας απο σπαλα και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το αλατοπιπερώνουμε, το αλευρωνουμε ελαφρά και το περνάμε απο καυτή λιπαρή ουσία(βουτυρο,λαδι)
2. Σε άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε λίγο πελτε τομάτας και Ρίχνουμε το κρέας.
3. Σβήνουμε με κρασί λευκό και αφου εξατμιστεί προσθέτουμε τομάτα κονκασε, ενα μπουκε γκαρνι( βαζουμε σε ενα τούλι η φυλλα απο πράσο μυρωδικά και τα δένουμε με σπάγκο) και σκούρο ζωμό βοδινου.
4. Αφήνουμε να πάρει μια βράση, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και τη βάζουμε στο φούρνο (200°C) για 2 περίπου ώρες.
5. Παίρνουμε μελιτζάνες κι αφου τις ψήσουμε στο φούρνο και τις στραγγισουμε πολυ καλά, της κάνουμε πουρέ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τυρί τριμμένο και κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλα.

COOKINGBLOG(XANTHOPOULOSSTRATOS)


 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε