Κρέμα Μανιτάρια

75 gr λαχανικά κομμένα σε φέτες (κρεμμύδι, και πράσο), 250 gr μανιτάρια, 1,5 λιτρο ανοιχτο χρωμο ζωμό(κατα προτίμηση κοτοπουλου), 1 μπουκε γκαρνι ( μεσα σε ενα τούλι βαζουμε μυρωδικα της επιλογης μας και το δένουμε καλα), αλάτι,πιπέρι,75 gr βουτυρο, 150-250 ml κρεμα γάλακτος,50 gr αλευρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σοτάρουμε τα λαχανικά στο βούτυρο.
2. Προσθέτουμε το αλευρι φτιάχνοντας ενα ρου.
3.Αναμειγνυουμε σταδιακα με τον ζωμό,Προσθέτουμε το μπουκε γκαρνι,τα μανιταρια ψιλοκομμένα,αλατι και πιπέρι.
4.Βράζουμε για 40' λεπτά περίπου.
5. Αφαιρούμε το μπουκε γκαρνι,πολτοποιουμε και περναμε απο σινουα(τρυπητο η σιτα στην ουσια)
6.Τελος ολοκληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος.