Γίγαντες γιαχνί

2020-04-13
Υλικα(για 10 ατομα)

1 kgr γίγαντες, 150 ml χυμό τομάτας, 300 gr κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 200 gr καρότα κομμένα σε κύβους, 100 gr σέλινο, 300 gr τομάτα φρέσκια η κονκασε, 250 ml ελαιόλαδο, αλάτι,πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
1. Μουλιαζουμε τους γίγαντες σε νερό για 8 ώρες περίπου.
2. Τους βράζουμε σε νερό και τους σουρώνουμε.
3.Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το καρότο, σβηνουμε με κρασί, προσθέτουμε το σέλινο, την τομάτα, αλάτι και πιπέρι, λιγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για λιγα λεπτά.
4. Ρίχνουμε σε ταψι τους γίγαντες, περιχύνουμε με τη Σαλτσα και ψήνουμε στο φούρνο μεχρι να δέσει η σαλτσα.
5. Σερβιρουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
**Προσαρμοζουμε τα υλικα αναλογα με την ποσότητα που θέλουμε να κανουμε**COOKINGBLOG(XANTHOPOULOSSTRATOS)

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε