Creme Brulee

α) 250 gr κρεμα γάλακτος ζωική, 250 gr γαλα φρέσκο, 35 gr κανονικη ζάχαρη, 35 gr μαύρη ζάχαρη.
β) 1 αβγό, 5 κροκους αβγων,4 gr βανίλια(προτίμηση φρεσκια βανίλια sticks)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζουμε να βράσει το μείγμα α) ανακατεύοντας λίγο στην Αρχή.
2. Χτυπάμε καλα το μείγμα α) με σύρμα. Αφου βράσει το μείγμα του γάλακτος το Ρίχνουμε σιγά σιγά σε μορφή κορδονιου(δηλαδη να πεφτει σαν μια λεπτη γραμμη) όλο μέσα στο μείγμα των αβγών ανακατεύοντας συνέχεια.
3. Το περνάμε απο λεπτή σητα ωστε να κρατηθεί ακόμα και ο αφρός.
4. Σερβίρουμε στα ανάλογα σκεύη τα οποία πρέπει να είναι ανθεκτικά στις μεγάλες θερμοκρασίες.
5. Τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα.
6. Ψήνουμε σε φούρνο στους 160° C για 45 λεπτά.
7. Αν ο φούρνος είναι αεροθερμος τότε προσθέτουμε απο πάνω μια λαμαρίνα για την αποφυγή σκουρόχρωμης κρουστας.
8. Κρυωνουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μαύρη ζάχαρη την οποια καίμε με καμινετο.