Χταπόδι Στιφάδο

2020-04-12
Υλικα:(για 10 ατομα)

1,5 kg χταπόδι, 300 gr κρεμμυδάκια στιφάδο, 3-4 σκελίδες σκόρδο, 300 gr τομάτες κονκασε, 200 ml ελαιόλαδο, 1 μπουκε γκαρνι( τυλιγουμε μεσα σε ενα τούλι η φυλλα απο πράσο μυρωδικά και τα δενουμε με σπάγκο για να δωσουμε αρωμα στο φαγητό), αλάτι, πιπέρι, 300 ml κοκκινο κρασί, ξύδι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Καθαρίζουμε, πλένουμε το χταπόδι και τα κόβουμε σε κομμάτια 
2. Τα σοτάρουμε στο λάδι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια(σοτταρισμενα) και το σκόρδο, τις τομάτες, αλάτι, πιπέρι, το κρασί,το μπουκε γκαρνι κςι το ξύδι και τα αφηνουμε να σιγοβρασουν (βγάζουν αρκετό υγρό: Μπορούμε να προσθέσουμε λιγο κρασί κατα τη διακρεια του ψησίματος).

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε