Αρνίσια Παϊδάκια με πατάτες "baby" με μουστάρδα και μέλι
2020-12-29

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι: Αρνίσια παϊδάκια,Πατάτες baby,Αλάτι,πιπέρι,Ρίγανη,Κόκκινο πιπέρι,Ζάχαρη,Θυμάρι,Σκόρδο,Κόκκινο κρασί,Ελαιόλαδο,Βούτυρο αγελαδινό
1. Μαρινάρουμε τα παϊδάκια 24 ώρες πρωτού τα μαγειρέψουμε με τα ακόλουθα υλικά: Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο, μπούκοβο, κόκκινο πιπέρι, ζάχαρη, θυμάρι,σκόρδο και τέλος κρασί κόκκινο και ελαιολαδο ανακατεύοντας καλά.Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ημέρα σκεπασμένα. 2. Οταν έρθει η ημέρα να τα ψήσουμε τα τοποθετούμε σε μια γάστρα και προσθέτουμε ελαιόλαδο.3. Για το ψήσιμο: Τα ψήνουμε περίπου 2 ώρες, την πρώτη μια ώρα με κλειστό καπάκι και την τελευταία 1 ώρα με ανοιχτό καπάκι στο grill. Για τις πατάτες "baby": Βράζουμε τις πατάτες, τις σουρώνουμε. Στην συνέχεια βάζουμε λίγο βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο σε ενα τηγάνι και τις σοτάρουμε με σκόρδο και θυμάρι, έπειτα βαζουμε την μουστάρδα και το μέλι και ανακατεύουμε καλά.
1. Μαρινάρουμε τα παϊδάκια 24 ώρες πρωτού τα μαγειρέψουμε με τα ακόλουθα υλικά: Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο, μπούκοβο, κόκκινο πιπέρι, ζάχαρη, θυμάρι,σκόρδο και τέλος κρασί κόκκινο και ελαιολαδο ανακατεύοντας καλά.Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ημέρα σκεπασμένα. 2. Οταν έρθει η ημέρα να τα ψήσουμε τα τοποθετούμε σε μια γάστρα και προσθέτουμε ελαιόλαδο.3. Για το ψήσιμο: Τα ψήνουμε περίπου 2 ώρες, την πρώτη μια ώρα με κλειστό καπάκι και την τελευταία 1 ώρα με ανοιχτό καπάκι στο grill. Για τις πατάτες "baby": Βράζουμε τις πατάτες, τις σουρώνουμε. Στην συνέχεια βάζουμε λίγο βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο σε ενα τηγάνι και τις σοτάρουμε με σκόρδο και θυμάρι, έπειτα βαζουμε την μουστάρδα και το μέλι και ανακατεύουμε καλά.